LİGE KATILIM BEDELİ ÖDENMEZSE, BİR ALT LİGE DAHA DÜŞECEKLER!

03/07/2023
03
TEM
2023

1992 yılında kurulan Bolu Belediyepsor tarihinin en kötü dönemini yaşarken, Sultanlar Liginden 1. lige düşen Bolu Belediyespor 1-3 gün içinde lige katılım bedelini ödeyemezse 1. ligden amatör lige kadar düşecek.

Zar zor iki sezon Sultanlar Liginde kalabilen ve Bolu halkına bu coşkuyu yaşatan Bolu Belediyespor kadın voleybol takımı önce yanlış kadro tercihi, daha sonrada yeterli desteğin verilememesi nedeni ile sultanlar ligine veda etmişti. Kaderine terk edilerek binlerce sporcusu ve teknik heyeti ile göz ardı edilen Bolu Belediuyespor'da Kadın Voleybol takımı Sultanlar Ligine veda etsede 1. ligden de mahrum olacak gibi görünüyor. Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Bolu Belediyespor'da voleybol takımı bir iki gün içerisinde 1. lig için lige katılım bedeli ödeyemezse lige katılmayacak ve amatör lige kadar düşecek.  

KULÜBE UĞRAYAN YOK, ARAYAN SORAN YOK!

Aylardır sporcularının,teknik heyetlerinin ve kulüp çalışanlarının maaşını ve emeğini alamadığı, Bolu Belediyespor'da yetkililerin kulübe de uğramadığı, kulübü kaderi ile baş başa bıraktıkları belirtildi.  

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.