LİGDE İLK İKİ VE İLK ALTI YARIŞI BU HABERDE

24/04/2018
24
NİS
2018

Spor Toto 1. ligde son iki haftaya girilirken zirve yarışı da devam ediyor. 

Ç. Rizespor süper ligin kapısına ilk dayanan ekip oldu. 63 puana ulaşan Karadeniz ekibi bu hafta Ümraniyespor maçında yenilmezse şampiyonluğunu ilan edecek. Son maçını sahasında Gazişehir FK ile evinde oynayacak. 

 Ankaragücü ise farklı Gazişehir FK galibiyeti ile süper lig yolunda avantaj elde etti. BU hafta deplasmanda ligden düşen Manisaspor ile karşılaşıp ligi sahasındaki Adana Demirspor maçı ile tamamlayacak. 2 maçta birini kaybederse ilk iki zora girebilir.

Ligde hep zirvede yer alan Ümraniyespor'un 2. yarıdaki düşüşü devam ediyor. Sahasında Ç. Rizespor' konuk edecek ve Samsun deplasmanı ile ligi tamamlayacak. Ümraniyespor Ankaragücü'nün puan kaybetmesini bekleyecek. 

Boluspor Play-off'u cebe koydu. Azda olsa İlk iki umudu var. Bu hafta Eskişehirspor'u deplasmanda yenip, evinde Denizlispor maçı ile ligi tamamlayacak. Bu maçları kazanıp Ankaragücü'nün ve Ümraniyespor'un birer maç kaybetmesini bekleyecek. Ankaragücü ile genel averaj için +4'ü korumaya da çalışacak. Puan eşitliği olursa Ümraniyespor'a karşı ikili averajı kötü. 

Gazişehir FK ligin en kaliteli kadrosuna sahip deseler de sahaya pek yansımıyor. Play-Off'u bekliyor. Balıkesirspor ile sahasında Ç. Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Kendi sıralamasını tayin edecek.   

Altınordu'da ilk altı sora girse de onu zorlayan tek takım Erzurumspor gibi duruyor. Altınordu Adana Demirspor'a konuk olacak. Bu maçı kaybederse evinde son haftada oynayacağı Erzurumspor ile final maçı yapabilir. 

Erzurumspor ise bu hafta Elazığspor ile sahasında karşılaşıp, kritik olabilecek bir Altınordu maçı finali ile ligi noktalayabilir. Son hafta maçı ya tamam yada play-of'a devam maçları olabilir.    

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.