LİGDE HAFTANIN 10 OLAYI

16/03/2021
16
MAR
2021

Spor Toto 1. ligde haftanın olayları...

1. Bandırmaspor 4 maç sonra kazandı

1. Bandırmaspor 4 maç sonra kazandı

Royal Hastanesi Bandırmaspor, 26. haftanın açılış maçında TFF 1. Lig`in lideri GZT Giresunspor`u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 35`e çıkaran Bandırma temsilcisi, ligde 4 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı.

2. Giresunspor serbest düşüşte

2. Giresunspor serbest düşüşte

Sahasında Bandırmaspor`a kaybeden Giresunspor, TFF 1. Lig`de üst üste 3. maçından da mağlup ayrıldı. Ligdeki düşüşü süren lider GZT Giresunspor, bu sonuçla 53 puanda kaldı.

3.  Akhisarspor`dan kritik 3 puan

3. Akhisarspor`dan kritik 3 puan

Küme düşme hattında bulunan Akhisarspor, Beypiliç Boluspor`u deplasmanda 1-0 yenerek üst üste 2. galibiyetini aldı. Puanını 25 çıkaran Manisa ekibi, ligde kalma umudunu artırdı.

4. Haftanın maçında kazanan Adana Demirspor

4. Haftanın maçında kazanan Adana Demirspor

26. haftanın en dikkat çekici mücadelesinde Adana Demirspor, İstanbulspor`u ağırladı. Zirve mücadelesi veren iki ekibin karşılaştığı kritik maçı, Adana temsilcisi 2-0 kazandı. Bu sonuçla 48 puana çıkan Adana temsilcisi, 3. sıraya yükseldi. Maçtan eli boş ayrılan İstanbulspor ise 47 puanda kaldı ve 4. sıraya geriledi.

5. Ümraniyespor, gergin maçta galip

5. Ümraniyespor, gergin maçta galip

Bereket Sigorta Ümraniyespor, 26. haftanın gergin geçen maçında Tuzlaspor`u 75. dakikada Ercan Coşkun`un attığı golle 1-0 mağlup etti. Müsabakanın 41. dakikasında tansiyon yükseldi. 41. dakikada Vrsajevic`in Ahmet Yazar`a yaptığı faulün ardından Anıl Karaer ile Ercan Coşkun saha içinde tartışma yaşadı. Gerginliğin yedek kulübeleri ve protokol tribününe de sıçramasıyla güvenlik güçlerinin araya girdi ve ortamı yatıştırdı.

6. 3 takımda teknik direktörlerle yollar ayrıldı

6. 3 takımda teknik direktörlerle yollar ayrıldı

TFF 1. Lig`in 26. haftasında alınan sonuçlar neticesinde Adanaspor`da Emrah Bayraktar, Ankaraspor`da Ümit Özat ve Tuzlaspor`da Taner Taşkın`la yollar ayrıldı.

7. Seremoniye doktor önlüğüyle çıktılar

7. Seremoniye doktor önlüğüyle çıktılar

TFF 1. Lig’in 26. hafta karşılaşmasında Menemenspor`un, Adanaspor’u konuk ettiği maç öncesinde yapılan seremoniye iki takımın futbolcuları 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle beyaz doktor önlükleriyle çıktı. Pandemi döneminde canla başla mücadele veren sağlık çalışanlarına önlükleriyle jest yapan futbolcular, tribünde bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

8. Bursaspor geriden gelip kazandı

8. Bursaspor geriden gelip kazandı

Bursaspor, geriye düştüğü maçta sahasında Ankaraspor`u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekip, bu sonuçla puanını 37`ye yükseltti ve 9. sırada konumlandı. Arka arkaya 7. maçında galibiyet yüzü göremeyen Ankaraspor ise 16 puanla 17. sırada yer aldı.

9. Balıkesirspor Yusuf Şimşek yönetiminde ilk kez kaybetti

9. Balıkesirspor Yusuf Şimşek yönetiminde ilk kez kaybetti

Deplasmanda Aydeniz Et Balıkesirspor`u 3-0 mağlup eden Altay, TFF 1. Lig`deki üst üste 3. galibiyetini aldı. Öte yandan ev sahibi Balıkesirspor ise Yusuf Şimşek yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı. Balıkesir temsilcisi Şimşek yönetiminde çıktığı; Akhisarspor, Menemenspor, Bursaspor, Boluspor, Ankaraspor ve Adanaspor maçlarında 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde etmişti.

10. Samsunspor fırsat tepti

10. Samsunspor fırsat tepti

Altınordu, 26`ncı haftanın kapanış mücadelesinde konuk ettiği zirve takipçisi Yılport Samsunspor`la 0-0 berabere kaldı. Samsunspor, 24`üncü dakikada Gökhan Alsan, 73`üncü dakikada ise Nadir`in kırmızı kart görmesi nedeniyle maçı 9 kişi tamamladı. Bu sonuçla puanını 51`e yükselten Samsun temsilcisi, lider Giresunspor`u yakalama fırsatını elinden kaçırdı.

KAYNAK: TRTSPOR

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.