LİGDE 1 MAÇ DIŞINDA DİĞER MAÇLAR TAMAMLANDI

28/01/2018
28
OCA
2018

TFF 1. Ligde 19. hafta maçları 1 maç dışında tamamlandı. Zirvenin iyice şekil değiştirdiği haftada Ümraniyespor ve Rizespor ilk iki yolunda önemli bir avantaj elde ettiler.  Ankaragücü bu takımları takip ederken, yenerse ilk iki için aradaki puan farkını 5'e indirecek olan Boluspor, ilk iki ile arasındaki puan farkının 10'a çıkmasına engel olamadı. 

Ligde en önemli yarış işe ilk altı için... Şimdilik Giresunspor bu yarışın başındaki ekip. Üstten bir takım daha bu gruba dahil olacak. Balıkesirspor, Boluspor şimdilik ilk altının içerisindeler. Adanaspor, Giresunspor beraberliği ile averajla 7. sırada yer aldı. Gaziaşehir, Altınordu, Elazığspor ve 1 maçı eksik İstanbulspor ile Erzurumspor her an ilk altı içine girmek için hazırda bekliyorlar. Düşme hattı şimdilik Samsunspor, Adanademirspor Eskişehirspor, bir maçı eksik Denizli ile Manisaspor arasında. Gaziantepspor yanına iki takım daha bekliyor...

BOLUSPOR BİRAZ DAHA İLK ALTI MÜCADELESİ YAPACAK

Boluspor Ümraniyespor'u yenseydi ilk iki için umutlu, ilk altı için rahat takım olacaktı. Aldığı mağlubiyetle kırmızı beyazlılar bir kaç hafta daha altı için mücadele edecek gibi görünüyor.   

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.