Lig öncesi son hazırlık

14/09/2013
14
EYL
2013

Boluspor A2 takımı 16 Eylül 2013 Pazartesi günü Saat 15.00’te Karaçayır’daki  çim sahada  Sakaryaspor A.Ş ile yapacağı maç ile yeni sezona merhaba diyecek. Ekibimiz bu ilk maçı öncesi son hazırlık maçını Karacasu’daki Boluspor tesisleri sahasında, Boluspor Elit Akademi  U19 takımıyla oynadı. 

Lig öncesi görüşlerini aktaran Boluspor A2 takımı teknik direktörü  Sayın Cüneyt Karakuş  şunları söyledi:
"A2 ligi 3. grup Kademe maçlarıyla  lige başlayacağız. Bizim grupta  yedi takım var. Toplam da bu ligde 8 grupta 63 takım mücadele edecek.  Çocuklar hazırlık döneminde çok iyi hazırlandılar ve çok çalıştılar. Boluspor A2 takımı bu sene  çok gençleştirildi. Takımda 4 tane 1996 doğumlu, 3 tane de1997 doğumlu gencimiz var. Bunların arasına çok değerli ağabeyleri de katılınca ortaya mücadeleci, hırslı bir takım oluşturduk. Bolusporun gençlerine A2 de de geniş olarak yer verildi. Ben takımımdaki bütün oyunculara güveniyorum. Onlar da bize inanıyor ve çok çalışıyorlar ” dedi.

Oynanan hazırlık maçında ilk yarısı 1-1 biten  maçın ikinci yarısında bir gol daha bulan A2 takımı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Hazırlık maçını Boluspor alt yapı koordinatörü Çetin Erdoğan da izledi.

Boluspor U19 takımı ise yeni sezona 22 Eylül 2013 Pazar günü İstanbul’da  Beşiktaş’la  Albayrak stadında ilk maçını oynayacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.