LİG BİTMEDEN NEYİN ALIŞI, NEYİN SATIŞI..

12/04/2023
12
NİS
2023

Misli.com Sultanlar Liginde son 3 haftaya girilirken, halen matematiksel olarak düşme hattında yer alan Sigorta Shop'un Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından alındığı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Aysal tarafından açıklandı. Lig bitmeden ve tescil edilmeden halen ligden düşme ihtimali bulunan Sigorta Shop'u alarak seneye Msili.com Sultanlar Liginde olacaklarını belirten Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Aysal, devam eden lig öncesi kafaları karıştırdı.

Ligde son haftlara giriliken aralarında 6 puan fark bulunan Sigorta Shop ile Bolu Belediyespor kritik maçlara çıkacaklar. Bu önemli maçlar öncesi  Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Aysal ile Sigorta Shop yeni sezonda anlaşma yaparak kulübün Misli.com Sultanlar Liginde yeni sezonda Antalya Muratpaşa Belediyespor adı ile lige çıkacağını kulübü satın aldıklarını belirttiler.

LİG BİTMEDİ BEYLER 

Devam eden ligde henüz düşen çıkan belli olmazken ve 3 maç öncesi ligden düşme ihtimali olan bir kulübün nasıl satın alındığı, nasıl seneye Misli.com Sultanlar Liginde edeceği ve satışın nasıl yapıldığı şimdiden merak konusu. 

HERKES MERAK EDİYOR

Türkiye Voleybol Federasyonun konu hakkında devreye gireceği, lig bitmeden Sultanlar Ligi vaadi ile satışı yapılan Sigorta Shop'a kim yada kimler tarafından kalan 3 maç öncesi nasıl vaatler verildiği şimdiden merak konusu.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.