LİDERLİK MAÇININ GELİRİ ECRİN'İN YAŞAMASI İÇİN

29/11/2017
29
KAS
2017

TFF 1. ligde bu hafta Ümraniyespor ile önemli bir maça çıkacak olan Ankaragücü, yaptığı açıklamada maçın tüm gelirini Ecrin Naz'ın ameliyatında kullanmak için bağışladı.

33 günlükken ağzında yara olan birinin öpmesi sonucu enfeksiyon kapan minik Ecrin Serebral Palsi (beyin felci) hastalığa yakalandı. Yanlış tedavi sonucu minik Ecrin'in bedensel engeli daha da artarken, yatağa bağımlı hale geldi. Ankaragücü kulübü ve taraftar grupları sosyal medya aracılığı ile girişimlerde bulunurken, son olarak Ankaragücü yönetimi de olaya noktayı koydu.

Kulübe davet edilen babasına bu hafta sonu oynanacak Ankaragücü Ümraniyespor maçının gelirinin aktarılacağı söylenirken, minik Ecrin Naz için gereken paranın toplandığı açıklandı. Açıklamada ayrıca "Şu anda babamız kulüp binamızda. Kulüp Başkanımız Mehmet Yiğiner ve yöneticilerimizin de katkılarıyla paranın kalan kısmı kapatıldı. Tüm camiaların yüreğine sağlık, teşekkür ederiz. Bu hafta liderlik maçına çıkacağımız Ümraniyespor maçının tüm geliri Ecrin’in tedavinde kullanılacak. Her şey Ecrin’in yaşaması için" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca "Başta büyük Ankaragücü camiası olmak üzere; Bursaspor’dan, Beşiktaş’a, Göztepe’den, Sakaryaspor’a, Konyaspor’a, Trabzonspor’a ve yardımcı olan olmayan tüm camialara teşekkürler!" denildi.


 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.