LİDERE BOLUSPOR ÇELMESİ

05/12/2021
05
ARA
2021

Spor Toto 1. Ligde Boluspor deplasmanda karşılaştığı lider Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Lİgde ve kupada aldığı galibiyetlerle son haftayı moralli geçiren ekibimiz ligin lideri Ümraniyespor ile İstanbul'da karşılaştı.  

Selmani, Abdurrahim, Fethi, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk onbiri ile sahaya çıkan ekibimizde Abdurrahman takımını 11. dakikada müthiş bir golle 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarı ilk yarıya daha tutuk bir oyun sergileyen ekibimiz 70. dakikada savumanın bir anlık dikkatsizliğinin sonucu kalesinde beraberlik golünü gördü. Bu golden sonra ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırsa da kırmızı beyazlılar yakaladıkları  kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Bu atakların birinde Bregu Novak'ın pasını iyi değerlendirdi ve ekibimize 3 puanı getiren golü kaydetmeyi başardı. 

HAFTAYA RAKİP ADANA

Ligde son iki haftada iki İstanbul ekibi ile karşılaşan Boluspor bu maçları kayıpsız geçerken puanını 19'a çıkarttı. Ümraniyespor ise 27 puanda kalarak liderliği Erzurumspor'a kaptırdı. Boluspor haftaya sahasında Adanaspor'u konuk edecek. 

MAÇTAN DAKİKALAR

DK 1 İlk dakikada Boluspor kalesinde etkili olmaya çalışan Ümraniyespor’da sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte yapılan vuruş yandan auta çıktı.

DK 5 Ümraniyespor sağ kanatta köşe gönderine yakın noktadan serbest vuruş kullandı. Ön direğe kesilen topu savunma kafayla uzaklaştırdı.

GOLLLLL DK 11 Hızlı gelişen Boluspor atağında topla son buluşan Abdurrahman ceza sahası dışından harika bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

DK 15 Sol kanattan köşe vuruşu kullanan Ümraniyespor’da Yusuf Emre’nin ortasında top arka direğe sekti. Arka direkte yakın mesafeden bir dokunuş geldi fakat kaleci Selmani son anda çizgi üzerinde golü önledi.

DK 18 Topla birlikte ceza sahası içine giren Bregu’nun soldan ortasında Berk’in şutunu kaleci Burak son anda kornere çeldi.

DK 22 Ümraniyespor gole çok yaklaştı. Ceza sahası ön çizgisine havalandırılan topu Yusuf Emre kafayla içeriye indirdi. İlk pozisyonda Camara’dan seken topa Onur’un vuruşunda kaleci Selmani gole izin vermedi. Dönen topa altı pas içinde Camara hamle yaptı savunma araya girdi ve topu kornere çeldi.

DK 26 Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ümraniyespor bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahasına gelen ortada Yusuf Emre’nin kafa vuruşunda kaleci Selmani yine gole izin vermedi.

DK 39 Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Kartal’ın ortasına hareketlenen Glumac ön direkte istediği gibi bir vuruş yapamadı ve topu auta attı.

 İLK YARI SONUCU B.S. ÜMRANİYESPOR 0 – 1 B.BOLUSPOR

Ev sahibi Ümraniyespor karşılaşmanın ikinci yarısına bir değişiklikle başladı. Emre Nefiz saha kenarına gelirken, Serkan Göksu oyuna dahil oldu. Beypiliç Bolupspor ise aynı kadro ile ikinci yarıya başladı.

DK 53 Boluspor’da zorunlu bir oyuncu değişikliği gerçekleştirildi. Sakatlanan Fethi Özer’in yerine Emin Bayram oyuna dahil oldu.

DK 59 Bereket Sigorta Ümraniyespor’da Del Valle saha kenarına gelirken Bammou oyuna dahil oldu.

DK 65 Hızlı gelişen Boluspor atağında Bregu’nun pasında topla buluşan Roshi’nin sert şutunda savunma araya girdi.

DK 66 Ümraniyespor atağında savunma arkasına sarkan Bammou’nun şutunda kaleci Selmani bir kez daha kalesinde başarılı.

DK 68 Beypiliç Boluspor’da oyuncu değişikliği gerçekleştirildi. Berk Yıldız saha kenarına gelirken, Atamer Bilgin oyuna dahil oldu.

GOL DK 70 Ümraniyespor skora denge getirdi. Savunmada Abdurrahim’in hatası sonrasında topla buluşan Onur’un pasında Bammou skora dengeyi getiren golü kaydetti.

DK 75 Organize gelişen Bereket Sigorta Ümraniyespor’da topla son buluşan Onur Ayık’ın şutu az farkla dışarı çıktı.

DK 80 Bereket Sigorta Ümraniyespor’da savunmadan ileri çıkan Ercan ceza sahası içinde yerde kaldı. Ümraniyespor’lu futbolcuların penaltı itirazlarına rağmen karşılaşmanın hakemi Burak Şeker devam dedi.

DK 84 Ümraniyespor’da iki oyuncu değişikliği gerçekleştirildi. Onur ve Ercan saha kenarına gelirken, Mrsic ve Faruk oyuna dahil oldu.

DK 84 Boluspor’da oyuncu değişikliği gerçekleştirildi. Bertu’nun yerine Novak oyuna dahil oldu.

DK 87 Boluspor Kabongo Kasongo ile gole yaklaştı. Kendi götürdüğü topta ceza sahası içine giren Kasongo’nun vuruşunda top yandan auta çıktı.

GOLLLL DK 90+1 Boluspor atağında Roshi’nin şutunda kaleciden seken topu Bregu tamamladı ve yeniden takımını öne geçirdi.

DK 90+2 Ümraniyespor atağında Oğuz’un şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

DK 90+4 Hızlı gelişen Boluspor atağında Kasongo’nun sert şutunda kaleci Burak topu auta çeldi.

Resim

Resim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.