KUSURSUZ ORGANİZASYON TAKDİR ALDI

05/07/2023
05
TEM
2023

Türkiye Hentbol Federasyonunun sezon içinde Bolu'ya verdiği büyük organizasyonları kusursuz şekilde tamamlayan İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve 3000 Kişilik Spor Salonu federasyon tarafından takdir edildi.

Özellikle Kadınlar ve Erkekler liglerindeki hem kupa hem play-off maçlarını hatasız organize eden İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve 3000 Kişilik Spor Salonu yetkilileri Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından belge ile ödüllendirildi. Bolu'nun en büyük spor salonu olan Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonu sorumlusu Gürkan Gümüş'e personeli adına Türkiye Hentbol Federasyonu adına plaket ve hediye takdim edildi. Gürkan Gümüş plaket ve hediyesini organizasyonun bir başka mimarı İl Müdürü Emrullah Güler'den aldı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler yaptığı açıklamada "İlimizde hentbol branşının gelişimine ve organizasyonlara verdiğimiz destek dolayısıyla Gürkan Gümüş hocamız Türkiye Hentbol Federasyonu adına plaket ve hediye takdim ettiler. Değerli mesai arkadaşlarıma ithafen aldığım plaket ve hediye için Federasyon Başkanımız Sayın Uğur Kılıç’a ve Gürkan Hocama çok teşekkür ederim" dedi. 

Bolu'ya bu yıl bir çok organizasyon kazandıran İl gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptıkları bu çalışmalarla da il ekonomisine önemli katkılar sağladılar.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.