KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINA "MEM DAMGASI"

11/06/2024
11
HAZ
2024

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Bolu İl Temsilciliği ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilimizde Kurum ve Kuruluşlar arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurum ve kuruluşlar arasındaki bağları kuvvetlendirebilmek, toplumun her kesiminin sporun birleştirici gücüyle bir arada olmasını sağlamak amacıyla kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol müsabakaları tamamlandı.

28 Erkek 13 Kadın toplamda 41 takımın yer aldığı turnuvada derece elde eden kurumlar;

Kadınlarda;
1-Bolu Milli Eğitim İl Müdürlüğü
2-Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
3-Bolu İl Sağlık Müdürlüğü

Erkeklerde;
1-Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü
2-Bolu İl Emniyet Müdürlüğü
3-Bolu Saha Komiserleri Derneği
oldu.

Derece elde eden kurumlara kupalarını İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek , Bolu Voleybol İl Temsilcisi Faruk Sezgin takdim etti.

Yapılan açıklamada "Turnuva kardeşlik, birlik, beraberlik içinde sürdü ve bu şekilde sonlandı. Kurumlar arası Voleybol Turnuvası final maçına katılan tüm takımlara ve izlemeye gelen bütün vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, bir sonraki turnuvalarda görüşmek üzere" ifadelerine yer verildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.