KUPADA BEŞİKTAŞ'A DİŞ GEÇİREMEDİK (0-2)

27/12/2016
27
ARA
2016

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası D grubunun 4’üncü maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, aldığı mağlubiyetle 4 puanda kaldı. Beşiktaş’ın gollerini Talisca ve Ömer attı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Beşiktaş karşısına; Soner, Özgür, Renato, Fatih, Necati, Cumali, Burak, İsmail, Tunahan, Cengiz Umut, Ozan on biri ile çıktı.
 
Beşiktaş ise Boluspor karşısına, Tolga, Beck, Fatih, Atınç, Adriano, Gökhan İnler, Tolgay, Olcay, Kerim, Talisca, Ömer on biri ile çıktı.

BEŞİKTAŞ ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında Beşiktaş baskılı oyununu Boluspor’a hissettirdi. Beşiktaş maçın 6’ıncı dakikasında gole çok yaklaştı. Ömer, Soner ile karşı karşıya kaldı, Soner topu kontrol etmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Beşiktaş maçın 24’üncü dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Ömer, Soner ile karşı karşıya kaldı. Ömer’in vuruşu auta çıktı.

TALİSCA KAFAYLA AĞLARI GÖRDÜ

Beşiktaş maçın 34’üncü dakikasında golü buldu. Olcay’ın kullandığı köşe vuruşunda kafa ile topu ağlara gönderen Talisca, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Boluspor’da maçın 38’inci dakikasında Umut sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ÇAPA’DAN İLK DEĞİŞİKLİK 

Maçın ikinci yarısına Beşiktaş’ın vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikleri ile başladı. Özgür İleri ve Yusuf Emre oyuna girdi, Burak Asan ve Tunahan Çiçek oyundan çıktı. İkinci yarıda her iki takımda oyunu orta alanda oynamaya özen gösterdi.

BEŞİKTAŞ İKİNCİ GOLÜ BULDU

Beşiktaş maçın 72’inci dakikasında ikinci golü buldu. Olcay’ın ara pasında kaleci Soner ile karşı karşıya kalan Ömer, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Beşiktaş skoru 2-0’a getirdi. Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, 76’ıncı dakikada son oyuncu değişikliğini yaptı. Furkan oyuna girdi, İsmail oyundan çıktı.

YUSUF EMRE KAÇIRDI 

Boluspor maçın 83’üncü dakikasında gole çok yaklaştı. Orta alanda topu kapan kırmızı beyazlı oyuncular, topu Yusuf Emre’ye aktardı. Kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan Yusuf Emre’nin vuruşu üstten auta çıktı. Boluspor bu dakikada mutlak bir pozisyondan faydalanamadı.
 
Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu. Boluspor, aldığı mağlubiyetle 4 puanda kaldı. 

Beşiktaş - Boluspor maçından fotoğraflar

Beşiktaş - Boluspor maçından fotoğraflar

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.