KUPA İLE RASİM BAŞKANI ZİYARET ETTİLER

24/05/2021
24
MAY
2021

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu tarafından her yıl Antalya’da düzenlenen uluslararası futbol turnuvasına katılarak 2. olan Bolu Masterler Futbol Kulübü Derneği, aldıkları kupa ile birlikte Bolu Belediye

Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i ziyaret etti.

Her yıl Antalya’da uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ve Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük takımların yanı sıra dünyanın birçok yerinden yabancı takımların da katıldığı futbol turnuvasında Bolumuzu temsil eden Bolu Masterler Futbol Kulübü Derneği, turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Finalde Kocaeli Masterler takımına son dakika golü ile 2-1 mağlup olan Bolu Masterler Futbol Kulübü Derneği takımımız 2.’lik kupası ile Bolu’ya döndü.
Bolu Masterler Futbol Kulübü Derneği Başkanı Tolga Türker, Başkan Yardımcısı Dr. Rıdvan Çakmaz ve Genel Sekreter Erhan Yalçın, aldıkları kupa ile birlikte Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Bolumuza böyle bir gururu yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl 1.’lik kupasını bizlere getireceksiniz, ben buna inanıyorum ve hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 
 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.