KÖROĞLUNUN KIZLARINI YALNIZ BIRAKMADILAR

11/12/2022
11
ARA
2022

Bolu Belediyespor'un 3-1 mağlup olduğu Fenerbahçe Opet maçını binlerce taraftarın yanı sıra çok sayıda iş insanı ve spor adamı da takip etti.

Son yıllarda git gide yalnız bırakılan Bolu Belediyespor'a bu sıkıntılı günlerinde zaman zaman ortaya çıkan iş iansanları destek olmaya devam ediyor. Etkililerin etkisiz, yetkililerin sessiz olduğu bu süreçte ekibimizi Bolu halkı ve sporsevelerin yanı sıra bazı iş insanları destek olmaya devam ederken, maçlarda da tribündeki yerlerini alarak Köroğlunun Kızlarının yanında oluyorlar. 

ÇELEN, ALBAYRAK VE DİĞERLERİ

Fenerbahçe Opet maçında tribündeki yerini alan ilimizin yetiştirdiği en değerli spor adamlarının başında olan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen bu coşkuya ortak olan isimlerdendi. Çelen'in yanı sıra Albayraklar Otomotiv'in sahibi, uzun yıllar Boluspor'da başkan yardımcılığı yapan Ercan Albayrak'ta eşi ile birlikte maçı tribünden takip etti. Hep deplasman hem de tüm iç saha maçlarını kaçırmayan Albayrak'ın yanı sıra kırmızı beyazlı ekibin sponsorları iş insanları Mustafa Aksoy ile Yavuz Selim Şabablı'da protokol tribünündeki yerlerini alan isimlerdi. Sultanların en büyük destekçilerinden Gazelle Otel'in Genel Müdürü Ahmet Demir'de maçı tribünden takip etti. 

AK PARTİLİLER YALNIZ BIRAKMADILAR

Ak Partili Burak Balaban ile Mazhar Bozoğlu'da zorlu mücadeleyi tribünden takip eden diğer isimler oldular.  Bolu Belediyespor'un eski başkanı Basri Gökdemir'de takımını yalnız bırakmadı.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.