KÖROĞLU'NUN KIZLARI AYDIN KARŞISINDA

20/10/2022
20
EKİ
2022

02 Kasım'da Vakıfbank ile Misli.com Sultanlar Liginde ilk maçına çıkacak olan Bolu Belediyespor Kadın voleybol takımı lig öncesi Bursa'da oynanacak olan Axa Sigorta kupa voley ilk maçında Aydın BŞB ile karşılaşacak.

B grubunda 4 takımın karşılaşacağı müsabakaların ardından grupta ilk iki sırada yer alacak takımlar çeyrek finale yükselecek. Kırmızı beyazlılar grubun ilk maçını 21 Ekim cuma günü Aydın BŞB ile oynayacak. 22 Ekim'de Türk Hava Yolları ile karşılaşacak olan Bolu Belediyespor turnuvanın son maçını İlbank ile 23 Ekim pazar günü 13.00'de yapacak. Karşılaşmalar TVF Voleybol TV'den naklen yayınlanacak. 

İşte program; 

Bir şunu diyen bir yazı 'AXA SIGORTA KUPA VOLEY MAÇ PROGRAMIMIZ BELEDIYE SPOR 991 BELEDİYE SPOT TÜRK HAVA OLLARI 2014 SPORKULÜBÜ AYDIN B.ŞEHİR BLD. 21 Ekim 16.30 iLBANKSK TÜRK HAVA YOLLARI 22 Ekim 15.30 TVF Voleybol TV İLBANK 23 Ekim 13.00 TVF Voleybol TV Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu TVF Voleybol TV BOLU /bolubldspor bolubelediyespor.com misli.com #Köroğlununkızları' görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.