KÖRFEZ EKİBİ EYÜPSPOR BOLUSPOR MAÇINI DİLİNE DOLADI

22/04/2022
22
NİS
2022

Boluspor Eyüpspor'u deplasmanda 2-0 yenerken ateşin içine düşen Kocaelispor cephesinde bu skorla ilgili ilginç iddia geldi. seskocaeli haber sitesi burnumuza kötü kokular geliyor başlığı ile verdiği haberde Ankaragücü Altınordu, Eyüpspor Boluspor maçlarına değindi.

www.seskocaeli.com'un haberi

Kocaelispor TFF Birinci Ligi'nde kümede kalma mücadelesinde işlerin iyice sıkıntıya girdiği haftalara girdik

Kocaelispor son Menemen müsabakası beraberliği sonrasında, rakiplerimize baktığımızda hiç normal olmayan sürpriz sonuçlara imza atmaları akıllara bir çok soru işaretlerinin gelmesini sağlıyor. Özellikle Altınordu ekibinin deplasmanda lider Ankaragücü karşılaşmasını 3-2 kazanması, Denizli ekibinin kendi sahasında Grubun iddialı ekiplerinden İstanbul karşısında 4-3 galip gelmesi, Boluspor ekibinin de özellikle Eyüp deplasmanında 2-0 galibiyetle dönmesi büyük sürpriz sonuçlar olarak görüldü.

MENEMEN MAÇINDA KAYIP İKİ PUAN OLDU

Liglerin sonlarına gelindiği haftalarda birçok oyunların döndüğü haftalara olabileceğini düşünülmesi gerekir. Bunun için Kocaelispor yönetimi özellikle bu tip maçlarda alınan sonuçları iyi analiz etmeleri gerekir. Kocaelispor kümede kalma mücadelesinde Menemen müsabakasında alınan bir puan bu üç karşılaşmada alınan sonuçlara bakarsak bizim için aldığımız bir puan değil kaybedilen iki puan olarak hanemize geçti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.