KONYASPOR BASTIRIYOR.. EMRE KILINÇ TRANSFERİNDE SON DURUM

30/05/2016
30
MAY
2016

Süper Lig'de bu sezonun en başarılı takımlarından biri olan Torku Konyaspor transfer için yaptığı çalışmaları sürdürüyor.

Transfer çalışmalarını teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda sürdüren Torku Konyaspor gözünü PTT 1.Lig'in genç yıldızına dikti.

250 BİN EURO

Süper Lig'in bu sezon flaş ekibi Torku Konyaspor, PTT 1.Lig ekibi Boluspor'un genç sol kanat futbolcusu Emre Kılınç'ı kadroya katmanın planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı takım, uzun süredir takip ettirdiği oyuncu için 250 bin euroyu gözden çıkarmış durumda. Gelecek avrupa arenasında da yer alacak olan Torku Konyaspor gelecek sezon için nokta transferler yapmak istiyor. Bu doğrultuda teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil beyazlı yönetim dört koldan araştırmalarına devam ediyor.

UZUN SÜREDİR TAKİPTE

PTT 1. Lig ekipleirnden Boluspor forması terleten 1994 doğumlu sol kanat oyuncusu Emre Kılınç, Torku Konyaspor'un transfer listesinde yer alıyor. 5 sezondan beri Boluspor forması giyen genç oyuncu, bu sezon gösterdiği performansla dikkaetleri üzerine çekti. Torku Konyaspor scout ekibinin uzun süredir genç oyuncuyu takipte olduğu ve teknik ekibe olumlu rapor sonrası yıldız futbolcuyu transfer etme kararı alındı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın da onay verdiği genç futbolcu için yeşil-beyazlı yönetim, Boluspor yöneticileriyle masaya oturdu. Emre Kılınç için 250 bin Euro'yu gözden çıkartan Torku Konyaspor, kırmızı-beyazlı takımla pazarlıklarını sürdürüyor. Boluspor formasıyla 117 maça çıkan Emre Kılınç, bu karşılaşmalarda 21 gol kaydetti. Boluspor başkanı Savaş Abak, yaptığı açıklamada Emre Kılınç'ı Torku Konyaspor'un istediğini 250 bin Euro teklif geldiğini açıkladı ve görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

SON KARAR YENİ YÖNETİMİN

Süper lig ekibi Konyaspor'un ısrarla istediği Emre ile ilgili son kararı Boluspor'un yeni yönetimi verecek. Çarıkcı ve ekibinin gelen teklifi değerlendireceği Emre'nin durumunun daha sonra belli olacağı öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.