KONUK EKİPTE 3 ESKİ BOLUSPORLU

25/11/2022
25
KAS
2022

Boluspor ile Sakaryaspor 26 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da karşılaşacak. Yeşil-siyahlı ekipte daha önceden yolu Boluspor'dan geçen 3 oyuncu bulunuyor.

Konuk ekip Sakaryaspor'da daha önce formamızı giyen Kabongo Kasongo, Odise Roshi ve Ümit Kurt da bir dönem Boluspor forması giymiş isimler arasında bulunuyor. 

KABONGO KASONGO

1 Şubat 2021 tarihinde Boluspor'a Zamalek'ten gelen Kongolu forvet, kırmızı-beyazlı formayla 40 maçta görev yaparken, 17 gol ve 4 asiste imza attı. Sakatlığı sebebiyle son haftalarda forma giyemeyen Kabongo Kasongo'nun Boluspor maçında sahada olup olmayacağı belirsizliği koruyor.

ODİSE ROSHİ

2021/ 2022 sezonunda Türkiye'ye Boluspor formasıyla ayak basan Arnavutluk Milli Takım oyuncusu Odise Roshi, kırmızı-beyazlı ekipte 28 maçta görev yaptı. 

ÜMİT KURT

Sakaryaspor'un kaptanı Ümit Kurt 2019/2020 sezonunda Çaykur Rşzespor'dan Boluspor'a transfer oldu. Bir buçuk yıl boyunca Boluspor forması giyen tecrübeli savunmacı, burada 44 maça çıktı. Ümit Kurt, kırmızı-beyazlı formayla 5 kez gol sevinci yaşadı, 1 de asiste imza attı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.