KONGREYE DELEGELERİN İLGİSİZLİĞİ DAMGASINI VURDU

30/05/2019
30
MAY
2019

Boluspor olağan kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 15 gün sonraya ertelendi. İlk toplantıya kaç kişinin katıldığını belirlemek amacıyla sayım yapılırken, Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ve başkan adayı Cavit Demir’in polemik yaşadıkları görüldü. 

Haber: Hakan Aydın / Bolu Takip 

Boluspor’da beklenen gelişme yaşandı ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre 15 gün sonraya ertelendi. Boluspor Sosyal Tesisleri’nde yapılması planlan olağanüstü kongreye yeterli üye katılmadı. Katılan üyelerin sayımı yapılırken, Cavit Demir üyelerin gelmeye devam ettiğini ve imza alınma işleminin sürmesini istedi. Necip Çarıkcı ise, kongreye yeterli üyenin katılmadığının belli olduğunu, arada ki farkın kapanmayacağını ve kongre saatinin de geçtiğini belirterek, kongreyi erteledi. Kongreye 889 civarında bulunan üyeden sadece 98 üyenin katıldığı tespit edildi. Bu esnada Demir ve Çarıkcı arasında kısa süreliğine polemik yaşandı. 

İlk kongreye yeterli üye katılmadığı için ikinci kongre 15 Haziran 2019 tarihinde üye katılım sayısına bakılmaksızın gerçekleştirilecek. 

CEMİL AKAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK 

Cavit DEmri’den başka aday çıkmamasına rağmen, kulislere sabah saatlerinden itibaren Cemil Akay ismi düşmüştü. Sızan bilgilere g&ou

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.