KOMŞU'DA İBRETLİK HİKAYE. BUGÜNÜMÜZE ŞÜKÜR

28/12/2022
28
ARA
2022

Karabükspor başkanı giderken kupaları da yanında götürünce Karabük kamuoyu ve sporseverler tepki gösterdi.

Bir zamanlar Süper Lig'de başarılarından söz ettiren, UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden ve şu an hiçbir ligde faal takımı bulunmayan Kardemir Karabükspor’un başkanı takımın geçmişte kazanmış olduğu kupaları yanında götürdü.

Ankara’da yaşayan ve orada ticari faaliyetlerini sürdüren Kardemir Karabükspor’un mevcut kulüp başkanı Mehmet Yüksel, kulübün mazisinde yer alan kupaları Karabük’ten Ankara’ya götürdü. Kulübün eski başkanlarından Taner Canyurt, olayla ilgili KARDEMİR Yönetim Kurulu'na kupaların en ivedi şekilde Karabük'e getirilerek KARDEMİR'e teslim edilmesi ve ilerleyen süreçte de müze olarak sergilenmesi için dilekçe yazarak talepte bulundu.

Karabük’ün 1969 yılından bu yana en büyük spor değeri ve şehrin markası konumunda olan Kardemir Karabükspor’un kupalarının Ankara’ya götürülmesi tüm Karabük kamuoyu ve sporseverler tarafından tepkiyle karşılandı.

Takımın kurulduğu ve 53 yıldır faaliyetlerini sürdürdüğü şehir olan Karabük’ün en büyük spor değeri olan Karabükspor’un kupalarının şehirde olması, artık eski günlerine zor dönecek olsa bile kulübün mazisinin Karabük’te bir müzede sergilenmesi planlanıyor.

karabuknethaber.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.