KOMBİNE SATIŞI OLACAK MI?

15/08/2019
15
AĞU
2019

Boluspor yeni sezona başlarken henüz satışa sunulmayan kombineler ile ilgili başkan Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı yaptığı açıklamada; "Yönetim kurulu olarak kombinelerle ilgili kararımızı verdik yakında açıklayacağız ve fiyatlar belli olacak.  Bir ay satışta kalacak ve sonra kombine satışını kapatacağız. Bazı özel şirketlerin kombine bilet talebi var bu yüzden bekledik. Kombine satışımız 2 bin 3 in olursa iyi olur ama maalesef bu sayılara ulaşamıyoruz ve beklediğimiz satışı geçen senede yapamadık. Elimizde çok büyük miktarsa store ürünü var Oktay Ercan beyin yaptırdığı ancak onları da satamıyoruz. Alan insanlar genelde yurt dışından başka illerden gelen taraftarlarımız oluyor." dedi.  

 

"SÖZLEŞMELERİ İKİ VE DAHA UZUN SÜRELİ YAPTIK"

"Bu sene baktığımız zaman Mustafa ile 2 yıllık, Gökhan ile 2 yıllık, Poepon ile 2 yıllık, Melih 4-5 yıl bizde. Yeni bir iskelet kadro konusunda da hem lige çıktığımız zaman hem bu sene olmazsa seneye zorlayacağız. Bunun için böyle bir kadro yaptık. Ona göre planlama yaptık. Kadro mühendisliği yaptık” 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.