Koca Reis orta saha ile bağlantıyı kuramadı

04/02/2012
04
ŞUB
2012

Boluspor’un tecrübeli futbolcusu Veysel Cihan, Akhisar Belediyespor’la oynanan karşılaşmada çok çalışsa da tabelayı değiştiremedi.

 

Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor karşılaşmasında alınan 7-2’lik galibiyette, attığı 2 golle önemli bir paya sahip olan Veysel, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında beklentilerin altında kaldı. Hücum anlamında sahaya, solda Ferhat, sağda Kenan, forvette Veysel ve onun arkasında Caner ile başlayan kırmızı beyazlılar, gollü geçmesi beklenen karşılaşmada pozisyon bulmakta güçlük çekti. Kanatlardan ve geriden gelen topları Veysel’e ulaştırmakta güçlük çeken ekibimiz bunun sonucunda da beraberliğe razı oldu.

 

Koca Reis gole yaklaştı

 

Kırmızı beyazlılar adına akıllarda kalan tek pozisyon, 3. dakikada direkten dönen pozisyon olurken bu pozisyonda Ferhat’ın sağdan kullandığı serbest vuruşa, Koca Reis dokunurken, Akhisar Belediyespor’da Sertan’ın kafasından seken top direkten döndü.

Karşılaşmanın 50. dakikasında da gole yaklaşan Koca Reis’in, ceza sahasının hemen dışından çektiği şutu, direğin yanından dışarı çıktı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.