KLASMAN HAKEMLERİ BARBEKÜ PARTİSİNDE BULUŞTU

04/09/2014
04
EYL
2014

Bolu Klasman Hakemleri ve Gözlemcileri önceki gün akşam düzenledikleri barbekü partisinde bir araya geldi. Barbekü partisine Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Ayhan Şentürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Klasman Hakemleri katıldı.

 

Bolu Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Yönetim Kurulu Klasman Hakemleri ve Gözlemcilerine barbekü partisi düzenledi. Geçtiğimiz hafta Düzce’de yapılan atletik testlerinde adete tulum çıkartarak göğsümüzü kabartan Bolu Klasman Hakemleri böylelikle barbekü partisiyle ödüllendirildi. Neşeli ve sohbet ortamında geçen barbekü partisine Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Ayhan Şentürk, Yönetim Kurulu üyeleri, Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Menajeri Behçet Erdoğan ve Klasman Hakemleri katıldı.

SEZONA BOMBA GİBİ GİRİYORLAR

Geçtiğimiz hafta içersinde Düzce’de yapılan atletik testine tabi tutulan Bolu Klasman hakemleri diğer bölgelerin hakemlerini geride bırakarak koşuyu 1.olarak tamamladı. Atletik testinde gösterdikleri başarıyla tüm hakemlerimiz sınavı geçerken, diğer iller ise bazı hakemlerini kaybetti. Büyük başarıya imza atan klasman hakemleri böylelikle yaz boyunca çalışmanın meyvesini aldıkları görüldü.

2014-2015 sezonunda Bölgesel ve Ulusal Liglerde Bolu’yu 10 Klasman Hakem, 5 Ulusal ve Bölgesel Hakem temsil edecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.