Kızıltan'ın Göztepe karnesi

27/12/2011
27
ARA
2011

Göztepe ile yolları ayrılan teknik direktör Özcan Kızıltan, ligde sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 50 müsabakada 27 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi aldı.
 

2009-2010 sezonunda Bucaspor'u Süper Lig'e çıkardıktan sonra Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Göztepe'de göreve getirilen Özcan Kızıltan yönetimindeki İzmir ekibi, grubu lider tamamladı ve Bank Asya 1. Lig'e yükseldi. Geçen sezon ligde oynadığı 34 maçta 22 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi alan Göztepe, grubu en yakın rakibinin 7 puan önünde tamamladı.

 

Bank Asya 1. Lig'de 2011-2012 sezonuna da Kızıltan yönetiminde başlayan sarı-kırmızılı takım, ilk haftalarda elde ettiği başarıların ardından yaşanan sakatlıkların da etkisiyle daha sonra istediği sonuçları elde edemedi. Ligin ilk bölümünde taraftarların tepkisiyle karşılaşan Kızıltan, kupada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor önünde alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından istifa etti. Özcan Kızıltan, bu sezon Göztepe'nin başında çıktığı 16 lig maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. 
 
 

Kızıltan yönetiminde son iki sezonda 50 lig maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda 27 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

 

GÖZTEPE 9. TAKIM OLDU

 

 
Bank Asya 1. Lig'de ilk bölümün tamamlanmasıyla birlikte TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktör Coşkun Demirbakan'la yollarını ayırmasının ardından Göztepe, teknik adam değişikliğine giden ikinci takım oldu. Kızıltan'ın görevinden ayrılmasıyla Bank Asya 1. Lig'de teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı da 9'a yükseldi.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.