Kızıltan'dan taraftara önemli çağrı

08/02/2012
08
ŞUB
2012

Kulüp tesislerinde takımını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlayan Kızıltan, kış aylarında antrenman yapmanın zor olmasına rağmen, oyuncularının arzulu, istekli ve iyi bir şekilde çalıştıklarını bildirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlandıklarını ifade eden Kızıltan, ''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu ligin yetenekli oyuncularına sahip. Kendi sahamızda kazanmak istediğimiz bir maç. Maç kolay olmayacak ama biz de iyiyiz. Bu maçı da geçerek yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Devre arasında Kenan, Omar, Aydın, Savaş ve Gomis'i renklerine bağladıklarını hatırlatan Kızıltan, ''Şu ana kadar Kenan ve Omar maçlarda daha uzun süre görev aldılar. Savaş çok yeni olduğu için en son oynanan Akhisar maçında son 15 dakika kala görev verdik. Savaş'ın biraz maç eksiği var. Onu da özel çalışmalarla tamamlayarak, diğer oyuncuların seviyesine fiziksel açıdan getirmeye çalışacağız. Hasta olan Ferhat'ı dinlendirdik. Onur'da antrenman esnasında bir zorlama oldu, çalışmayı bıraktı. Onun dışında herhangi bir sıkıtımız yok'' dedi.

Kızıltan, taraftar desteğine ihtiyaçları bulunduğunu belirterek, ''Onların desteğine ihtiyacımız var. Onları mutlu etmek adına da oyuncularımız tüm güçlerini ortaya koyuyorlar. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da bunu yapacaklardır. İnşallah hep birlikte güzel bir gün geçireceğiz'' şeklinde konuştu.

Diğer yandan Boluspor takımı hazırlıklarını kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaparak sürdürdü.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.