Kızıltan'dan önemli açıklamalar..

06/02/2012
06
ŞUB
2012

Teknik Direktör Özcan Kızıltan dün yapılan antrenman sonrası, Akhisar Belediyespor maçı için beraberliğin kötü olmadığını belirtirken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için ise kolay bir maç olmayacağını söyledi.
 
Akhisar’dan beraberlikle dönmenin kötü olmadığını söyleyen teknik direktör Özcan Kızıltan, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kazanmamız halinde çok büyük avantajlar elde edebileceğimiz bir maçtı. Ama aynı puanda olmamız, iyi bir takım olması, deplasmanda olmamız, onların da 2 haftadır istedikleri sonuçları alamaması, biraz daha maçı zorlaştırdı. Ama 1 puan, ikili averajları falan da düşündüğümüzde, Akhisar deplasmanından kötü değil.” dedi.
 
‘Dikkatli olabilseydik, golü bulabilirdik’
 
Akhisar Belediyespor’a karşı daha fazla pozisyonları olduğunu belirten tecrübeli hoca, “Biraz daha dikkatli olabilseydik, istediğimiz golü de bulabilirdik. Ama olmadı, bulamadık o istediğimiz golü. Son dakikada da onlar net bir pozisyon buldu. Şehmus’un pozisyonunu Atacan çok güzel çıkardı. O da bizim şans dakikamızdı ama genele baktığımızda, biz biraz daha fazla pozisyon bulduk ama gole çeviremedik.” dedi.
 
‘O maçı tabi ki artı olarak düşünüp…’
 
Oyuncuların üzerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını belirten Kızıltan, “Kolay değil tabi yani özellikle iklimlerin çok değişken olduğu, -5’lerden +15’lere gittiği, arada 20 derecelik bir farkın olduğu yerde oynamak. Ama genel anlamda oyuncularımızın, gayreti, kazanma isteği, başarma isteği iyiydi. O maç geride kaldı. O maçı tabi ki artı olarak düşünüp, bu haftaki maça konsantre olmamız gerekiyor. Genel anlamda oynanan oyundan memnunum.” dedi.
 
‘Rahatlık söz konusu değildi’
 
Sakarya maçından sonra Akhisar maçının rehavete girilecek bir maç olmadığını söyleyen Özcan Hoca, “Gittiğin yer Akhisar, aynı puandasın. Kaybetsen senin 3 puan önüne geçecek. Oyuncularda rahatlama olduğunu biz görürüz, hissederiz. Öyle bir rahatlık söz konusu değildi.” dedi.
 
‘Sarı Kart konusunda uyarıyoruz’
 
Her maç öncesi yapılan toplantılarda sarı kart konusunda uyarılarda bulunduklarını söyleyen Kızıltan, “Gereksiz görülen kartlar, hem kendilerine, hem de uzun vade de takımlarına sıkıntı yaratabiliyor. Ama bazen de topu kazanmak için girdiğinde, ikili mücadelelerde de kartlar çıkabiliyor. Ama bizim sürekli uyardığımız, daha dikkatli, daha kontrollü, daha dengeli olmaları. Özellikle, itirazlar şeklinde olan kartların çok gereksiz olduğu, onlara daha dikkat etmemiz gerekti
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.