Kızıltan ilk lig maçında puan alamadı

15/01/2012
15
OCA
2012

Boluspor’un yeni Teknik Direktörü Özcan Kızıltan kırmızı beyazlı ekibimizle ilk lig maçına çıkarken yaptığı değişiklikler  saç baş yoldurdu. Emre Toraman’ın yerine oyuna aldığı Landry istenileni veremezken, oyunda kaldığı süre içerisinde hiç bir varlık gösteremeyen Onur Türk'ü ise maçtan geç alması tepkilere neden oldu.

 

Bank Asya 1.Ligi 2. yarısında Boluspor, kendi sahasında çok önemli iki puanı kaybetti.  İkinci devrenin ilk karşılaşmasında ligin son sırasındaki İstanbul Güngörenspor’u ağırlayan kırmızı beyazlı ekip, seyircisine buruk bir gün yaşattı. Yeni Teknik Direktör Özcan Kızıltan, ilk karşılaşmasında iki puan kaybederken, maç içinde yaptığı değişiklikler ise herkesi şaşırttı.

 

 Landry ve Aydın katkı yapamadı

Tecrübeli teknik adam devre arasında ilk yarının en çok çalışan iki ismi Emre Toraman ve Alp Ergin’i oyundan aldı. İkinci 45 dakikada şans verdiği Aydın Çetin ve Landry Matondo ise bekleneni veremedi. Aylardır forma giymeyen Landry’nin vasat oyunu sonrası orta saha dağıldı. Yeni transfer Aydın ise bekleneni ilk maçta veremedi. Özcan Kızıltan’ın üç değişiklik tercihi herkeste şaşkınlık yarattı.

Onur Türk'e çok sabretti 


Oyunda kaldığı süre içerisinde istenileni veremeyen Onur Türk'ü kenara almakta geç kalan Özcan hocanın bu bölgeye Alp'i çekip forvet arkasına Caner'i almaması pozisyona girememize neden oldu. Kızltan ilk maçında olumlu puan alamadı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.