Kırmızı şimşekler son periyotta işi bitirdiler

13/04/2013
13
NİS
2013

12 dev adam Boluspor Basketbol takımı grubun son maçında Pamukkale Üniversitesini yenerek TB3 Ligini lider olarak tamamladı. 

Boluspor Basketbol takımı TB3 Ligi’nde son maçında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Pamukkale Üniversitesini konuk etti. Grup liderini belirleyen karşılaşmada kırmızı beyazlılar, sakat oyuncularına rağmen maçı kazanmayı bildi.

Pamukkale ilk periyodu önde bitirdi

Karşılaşmaya iki takımda karşılıklı basketlerle başladı. İlk periyodda 11-11, 22-25, 27-29 atılan basketlerle başa baş bir mücadele ortaya çıkarken, ilk periyodu Pamukkale Üniversitesini 27-29-önde tamamladı.

Devre de konuk ekip üstünlüğü

Karşılaşmada ikinci periyodda başa baş giderken, misafir takım bu periyodu da 40-45 önde bitirdi.Ligin son maçında her iki takımda karşılaşmayı kazanıp grup maçını lider tamamlamak isterken, maçın üçüncü periyot 60-67 sonuçlandı.

Boluspor rüzgarı sahne aldı

Karşılaşmada  maçın son periyodunda işler tamamen değişti. Eksik oyuncularına rağmen taraftarının desteğini de arkasına alan kırmızı beyazlı ekibimiz, maçı kazanmak için kalitesini tamamen ortaya koydu. 

Nefesler kesildi

4. periyotta konuk ekip aradaki farkı açmak istese de, Boluspor maçta dengeyi sağladı ve maçta durumu 65-67 yaparak rakibine oldukça yaklaştı.  Bu skordan sonra başa baş geçen mücadele de son düdük çaldığında ekibimiz karşılaşmayı 83-80 kazanarak adını zirveye yazdırdı.

Rakibimizi bekliyoruz

Baştan sona çekişmeli geçen maçta liderliğini tescilleyen

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.