Kırmızı beyazlılardan süper başlangıç (1-0)

18/08/2013
18
AĞU
2013

2013-2014 sezonunun ilk maçında sahasında Adanademirspor'u konuk eden Boluspor karşılaşmanın 15. dakikasında attığı golle lige 3 puanla başladı. Oyun genelinde iki takım başa baş mücadele ederken, maçın 37. dakikasında Ali Güzeldal'ın sakatlığı kırmızı beyazlı camiayı üzdü.

Yeni sezona yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yepyeni umutlarla başlayan Boluspor sahaya kalede Atacan, defansta Sercan, Hakan Cemil ve Zlatkov, hemen önlerinde Alp ve Fatih, sağ kanatta Dimitrov, sol kanatta Emre, forvet arkasında Ali ve ileride Emrah on biri ile başladı.  Karşılaşmanın ilk dakikalarında konuk ekip etkili gibi gözükse de Boluspor, 15. dakikada Emrah ile öne geçti. 

Ekibimizin yıldızı Emre Kılınç sol kanattan taşıdığı topla son çizgiye kadar inerek Emrah'a al da at dercesine verdiği pası iyi değerlendiren Emrah, maçın tek golünü kaydetmeyi başardı.  İlk yarı bu skorla sona ererken maçın 37. dakikasında Ali Güzeldal'ın sakatlığı bu devreye damga vurdu.

İkinci yarıda Boluspor oyunu daha çok kontrol altına almak isterken konuk ekip zaman zaman girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Kırmızı beyazlılar kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışsa da aradığı 2. golü bulamadı. Müsabaka 1-0 Boluspor'un galibiyeti ile sona ererken lige 3 puanla başlayarak taraftarını mutlu etmeyi başardı.

 

 

 

MAÇTAN DAKİKALAR
 
3. dakikada Dorge ceza sahası içinde Atacan'la karşı karşıya kaldı ve tecrübeli kaleci topu dışarıya çeldi.

15. dakikada Emre Kılınç'ın sol kanattan getirdiği topu Emrah'ın önüne bıraktı ve genç oyuncu topu ağlara gönderdi. 1-0
 
27. dakikada Dorge'nin yerden vurduğu top Boluspor defansından döndü. Dorge'nin bir daha vuruşunda top tekrar defanstan döndü ve bu sefer defans topu uzaklaştırdı.
 
74. dakikada Efe'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Atacan direğin dibinde topu dışarıya çeldi.
 
83. dakikada Fatih Şen'in rakip ceza sahasına atığı derinlemesine topla buluşan İskender'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleciye çarparak dışarıya çıktı. 
 
Stat: Bolu Atatürk
 
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Muharrem Yılmaz, Serkan Çimen
 
Boluspor: Atacan, Zlatkov, Fatih, Cemil, Ali (Dk 39 Alican), Dimitrov ( Dk.66 İskender), Hakan, Emrah, Emre (Dk. 88 Onur), Muhammet, Alp
 
Adana Demirspor: Şener, Kamil, Erçağ (Dk. 86 Mesut), Jose Carlos, Yiğitcan, Efe, Keremcan, Mehmet, Rıdvan (Dk. 58 Gökay), Rajinoch, Kouemaha
 
Gol: Dk. 16 Emrah (Boluspor)
 
Sarı kartlar: Dk. 55 Fatih, Dk. 55 Emre ( Boluspor); Dk. 68 Erçağ, Dk. 73 Efe (Adana Demirspor)
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.