KIRMIZI BEYAZLILARDAN BAŞKAN ÖZCAN VE BOLU BELEDİYESİNE SERT TEPKİ

03/09/2023
03
EYL
2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geleceği mücadeleyi dev ekrandan yayınlamak isteyen Bolu Belediyesine Bolulu sporseverlerden tepki geldi.

"Filenin Sultanları Final Maçını hep birlikte izliyoruz" diyerek sosyal medyadan görsel paylaşan Bolu Belediyesi ile başkan Tanju Özcan'ın paylaşımlarının altına Bolulu sporseverlerden sert tepkiler geldi.  Başkan Özcan'ın ve Bolu Belediyesi'nin Bolu Belediyespor'a destek vermemesi nedeniyle ligden düştüğünü hatırlatan sporseveler bu paylaşımların altını eleştiri yağmuruna tuttular. 

"31 MART'TA GÖRÜŞÜRÜZ"

"Bolu Belediyespora sahip çıkmadın bizi Milli yıldızlardan mahrum bıraktın. Şehrinin Voleybol Takımına Sahip Çıkmayan Milli Takıma Sahip Çıkamaz. 31 Mart ta görüşürüz" diyen Boluspor ve Bolu Belediyespor taraftarları  "Boluspor'a ve Bolu Belediyespor'u yüz üstü bıraktın. Milli takımamı sahip çıkıcaksın. 31 Mart'ta görüşmek üzere" diyerek milli maçın dev ekrandan verilecek olmasını 

Hem Belediyenin hem de başkan Özcan'ın paylaşımın altına yüzlerce yorum yapan Boluspor ve Bolu Beleidyesporlu taraftarlar yaklaşan yerel seçimler öncesi  şimdiden renklerini belli ettiler.  

5 yorum yapılmış

  • brahimozturk 3 Eylül 2023 • 20:51

    Ben seçimde dedimki arkadaş gelin CHP oy atmayın bolu 5 sene geri gider ben 12 sene oy verdim şimdi AKP'ye veriyom ne var Bolu'da hoca bir sifir ne futbolda var ne ferdigi vaatlerde nerde sitadyum otel suni pilac

  • Oktayzk 4 Eylül 2023 • 00:37

    Arkadaş spor sitesi misiniz siyaset sitesi mi? Belediyenin görevi spor takımlarına destek vermek değil halka hizmet sunmaktır. Noldu getirdiler hocayı 3.haftada kovdular? İktidardaki parti olsa bu haberi yapamazdınız. Gayet de normal birşey yapmış adam. Milli takımı izlettirmek suç mu?

  • Berat 4 Eylül 2023 • 07:36

    Milletvekilleri chp limi her zamanki algı operasyonları 2 akp li 1mhp li üç milletvekili var..hani kentsel dönüşüm..hani Boluspor'a destek..Bolu'yu geri bırakan Akp dir. Akp Bolu'ya düşmandır..

  • ERGN 6 Eylül 2023 • 10:58

    NASIL BİR HABER BU NEYMİŞ BAŞKAN KADINLAR VOLEYBOL MİLLİ TAKIMININ ŞAMPİYONLUK MAÇINI BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN NASIL YAYINLARMIŞ, BİRE GAFİLLER BEŞİKTAŞ STADYUMDA DEV EKRAN KURARAK CANLI MAÇI CANLI YAYINLIYOR, DİĞER ŞEHİRLERDE DE DEV EKRANLARDA CANLI YAYINLAR YAPILIYOR SİZ ÇIKIYORSUNUZ YOK BOLU BELEDİYE KADINLAR VOLEYBOL TAKIMININ DAĞILDIĞINI, BOLUSPOR'A VERİLEN VAATLERİN YERİNE GETİRİLMEDİĞİ VERYANSIN EDEREK DİLE GETİRİYORSUNUZ BELEDİYENİN YAYI

  • ERGN 6 Eylül 2023 • 11:01

    BU MESELE ŞEHİR MESELESİ DEĞİL ÜLKE MESELESİDİR. MİLYONLARI HARCASANIZ BU TANITIMI KESİNLİKLE YAPAMAZSINIZ,

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.