Kırmızı beyazlılar bayramda buluştu

17/10/2013
17
EKİ
2013

Boluspor'da bayramlaşma töreni yönetim kurulu ve futbolcuların katılımıyla tesislerde yapıldı. Kırmızı beyazlıların tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleşti. 

 

Boluspor kulübü tesislerinde gerçekleşen bayramlaşma törenine, Boluspor Kulübü Başkanı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Boluspor kulübünün eski başkanlarından Emin Semercioğlu, Yener Bandakçıoğlu, Necip Çarıkçı, Boluspor yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular, basketbolcular ve basın mensupları katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından söz alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Boluspor'un başarısı için her zaman yanınızda olacağız. Bundan önce de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. İnşallah Süper Lige çıkarız” diye konuştu.

 

Yılmaz’ın ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise şunları dile getirdi: “Bolu'da sert bir siyaset yapıyoruz. Ancak İzzet Baysal, Köroğlu ve Boluspor'da her zaman bir araya geliyoruz. Bu 3 yerde ne siyaset ne de başka bir şey konuşuluyor. Elimden geldiği sürece Boluspor'un başarısı için her çalışmayı yapmaya hazırım.”

 

Kulübün yemekhanesinde gerçekleşen bayramlaşma töreninden sonra şeker ve tatlı ikramından sonra bayramlaşma sona erdi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.