KIRMIZI BEYAZLILAR 3 İSİMLE DAHA İMZALADI

20/07/2019
20
TEM
2019

Boluspor, Cumali Bişi ile bir yıllık, Yasin Dülger ve Fethi Özer ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde başkan Necip Çarıkcı ve futbolcular açıklamalarda bulundular;

Başkan Necip Çarıkcı;
"Transferle ilgili çalışmalarımız devam etmekte. Bugün eski futbolcumuz Cumali Bişi ile bir sene, Fethiyespordan yeni almış olduğumuz stoper kardeşimiz fethi özer ile 3 yıl ve kendi altyapımızın futbolcusu, geçen sezon Nazilli de oynayan tekrar bu sene aramıza katılacak olan Yasin ile 3 yıllık mukavele yapacağız. Mevcut iki futbolcumuz şuan da kampımızda ama onların kulüple ilgili feshi tamam olmadığı için onlara imza attıramıyoruz. Bu transferler hayırlı olsun. Transfer devam edecek, önümüzdeki hafta da inşallah kadromuzu bitirmiş olacağız"

Cumali Bişi; 

"Öncelikle tekrar burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanıma ve yönetimimize teşekkür ederim. Buradan ayrılırken gayet hoş ayrıldım ve tekrar geri döndüğüm için mutlu olduğumu belirtmek isterim. Daha hırslı ve daha güçlü bir Cumali olarak geri döndüm. Boluspor formasına en iyi şekilde layık olcam ve en iyi şekilde terleteceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, kimseyi mahcup etmeyeceğimi canı gönülden söyleyebilirim. Tekrardan geri dönebilmek büyük bir erdemdir. Hem performans hem bıraktığım izlenim ile ilgili. Geri döndüğümde aldığım tepkiler beni çok mutlu etti. Bu aldığım tepkilerin karşılığını sahada en iyi şekilde vereceğimi buradan herkes önünde söz veriyorum. İnşallah en iyi şekilde Boluspor'u hak ettiği yere getireceğiz hep birlikte"

Fethi Özer;

"Burada olmaktan çok mutluyum. Transferimde emeği geçen Necip Başkanıma, yöneticilerimize, Giray Hocama çok teşekkür ederim. İnşallah onlara, bu şehre, bu camiaya layık olmaya çalışacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ve Boluspor’u hak ettiği yere taşımaya çalışacağız hep birlikte"

Yasin Düler; 

"Bu fırsatı bana verdikleri için başkanımıza yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bende bu forma için elimden geleni yapacağım. Her zaman beklediğim bir andı bu benim için. İnşallah bu sene sahada gereken performansı gösterek Boluspor’u en iyi yerlere taşıyacağız"

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.