Kırmızı beyazlılar 18'lik golcüyü kiraladı

15/01/2014
15
OCA
2014

Boluspor transfer komitesi dış transfer çalışmalarını gizliden gizliye sürdürmeye devam ediyor. En son Elazığspor’dan Adem Alkaşi’yi kadrosuna katan Boluspor, Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nden genç santrafor Atabey Çiçek’i kadrosuna kattı. 

Boluspor transfer komitesi üçüncü transferini gerçekleştirdi. En son Salı günü kadrosuna Adem Alkaşi’yi dahil eden kırmızı-beyazlı yönetim, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde forma giyen 18 yaşındaki genç forvet oyuncusu Atabey Çiçek’i sezon sonuna kadar kiraladı. Dün sabah saatlerinde Bolu’ya gelen genç oyuncu Boluspor kulübü Başkan Vekili Hakan Özsoy, Tesisler Sorumlusu Koray Varlık ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Başkan Yardımcısı Kaan Semercioğlu ile yaptığı görüşme sonrası kendisini Boluspor’lu yapan imzayı attı. 
 

“İNŞALLAH ATACAĞIM GOLLERLE BOLUSPOR'A KATKI SAĞLARIM”

İmza töreninde konuşma yapan genç forvet oyuncusu Atabey Çiçek, “Sezon sonuna kadar Boluspor forması giyeceğim. Hedefleri olan bir oyuncuyum. İnşallah atacağım gollerle Boluspor'a katkı sağlarım” dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibimizin Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı genç forvet Boluspor’un bugün Antalya kampına katılacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.