KIRCI EVLİYA ÇELEBİ OLACAK GİBİ AMA!

29/06/2016
29
HAZ
2016

Boluspor'un çiçeği burnunda sportif direktörü Kazım Kırcı transfere hızlı giren Boluspor'da oyuncu arayışlarını yerinde ve izleyerek sürdürüyor. İlk etapta yurt dışı ve yabancı işini halletmeye çalışan kırmızı beyazlılarda Kazım hoca devam eden yabancı ligleri izlemek için sürekli yurt dışına gidip geliyor.

Transferde 4 bomba isimle anlaşarak ligde adeta varlığını hissettiren Boluspor son iki yabancı hakkını kullanmak ve yurt dışında bulunan gurbetçi futbolcuları izlemeye devam ediyor. Başkan Çarıkcı'nın direk olarak görevlendirdiği sportif direktör Kazım Kırcı haftanın yarısını yurt dışında geçirirken devam eden kuzey ülke liglerindeki maçları izliyor. Norlarını alarak yönetime rapor sunacak olan Karcı haftanın diğer yarısında ise kamp programı ve yurt içindeki transferler için vaktini Bolu'da geçiriyor.

KIRCI UÇAK BULAMIYOR

Kazım hocanın tek sıkıntısı ise bambaşka. İstanbul'daki bombalı saldırı sonrası Türkiye'den gidiş ve gittiği yerden dönüş uçağı bulamayan sportif direktör Kırcı diğer gözünü bilgisayardan ayıramıyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.