Kiraz'dan iyi haberler gelmiyor

08/12/2011
08
ARA
2011

Ekibimiz Boluspor’un golcü oyuncularından Ferhat Kiraz, eski takımı Karşıyaka’ya karşı forma giyemeyecek. Denizlispor maçının ilk yarısında sakatlanarak hafta başından bu yana Ankara tedavi gören Ferhat Kiraz’ın arka adalesinde sertleşme olduğu ve Karşıyaka maçında oynatılmayıp dinlendirileceği öğrenildi.

 

Geçtiğimiz hafta Denizlispor maçında sakatlanarak ikinci yarı sahadaki yerini alamayan ve Karşıyaka maçı hazırlıkları öncesi Ankara’ya giderek MR’a giren ve daha sonra doktoruna muayene olduktan sonra dün sabah Bolu’ya dönen Boluspor’un en büyük gol silahlarından olan Ferhat Kiraz, eski takımı Karşıyaka’ya karşı hafta sonu forma giyemeyecek. Arka adalesindeki sertleşmeden dolayı doktoru tarafından dinlendirilmesi gerektiği raporu verilen Ferhat Kiraz, Karşıyaka maçında takım arkadaşlarını tribünden izleyecek.


Teknik heyeti yaşanan sakatlıklar bir hayli can sıkarken, Ferhat Kiraz’ın Karşıyaka maçında forma giyememesi planları alt üst etti. Teknik direktör Cihat Arslan’ın Ferhat Kiraz’ın yerinde Karşıyaka maçında kime forma şansı vereceği maç saatinde belli olacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.