KİMSESİZ BOLUSPOR, PLAY-OFF'A ADIM ADIM

29/01/2024
29
OCA
2024

Ekonomik olarak çöküşteki Boluspor, icralarla borçlarla boğuşa dursun, her şeye rağmen 20. hafta itibariyle Play-Of yolunda önemli bir engeli daha aşmayı başardı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak, üst gruba bir adım daha yaklaştı.

Bolu'da ne siyasilerin ne zenginlerin ne de destek yapması gerekenlerin sırt döndüğü Boluspor, tüm onlara inat ikinci yarıda resmen fırtına gibi esiyor. Ekibimiz bu devrede oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak Play-Off'a bir adım daha yaklaştı. İkinci yarıya Adanaspor beraberliği ile başlayan ekibimiz Bandırmaspor ve dün Şanlıurfaspor galibiyeti ile iyice havaya girerken, Play-off ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. 

Haftaya deplasmanda Keçiörengücü'ne konuk olacak olan Boluspor, bu maçıda kazanarak önemli bir periyodu lehine çevirmek istiyor.  

 

3 yorum yapılmış

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 30 Ocak 2024 • 09:19

    BÖYLE YONETİMİN FUTBOLCULARIN BOLUSPRUN ELİ ÖPÜLÜR.ZOR ZAMANDA İNŞALLAH BOLUSPOR HEP BU LİGDE OYNAR.DUALARİMİZ BOLUSPOR İÇİN

  • CetinTAS 30 Ocak 2024 • 10:33

    Bolu halkının bu takıma ve Savaş Başkana sahip çıkması gerekiyor. Siyasiler gelir geçer, şehir ve takım kalır gönüllerde...

  • smailYirmibeolu 31 Ocak 2024 • 00:44

    Biz, şehir nüfusu 30 bin iken sahip çıktık ve 1. Ligde çok başarılı olmasını sağladık. Rıdvanın, Secanın transfer bedellerini bile ödeyip, fazladan bir iki yıl oynamasını sağladık. Şimdi nüfus 200 bine dayandığı halde sahip çıkamıyor musunuz???

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.