KİMLER BOLULU BOLUSPORLU, BU HAFTA GÖRECEĞİZ!

29/11/2023
29
KAS
2023

Trendyol 1. Ligde Boluspor bu hafta sahasında önemli bir maça çıkacak. Ekibimiz lider Eyüpspor'u yendiği taktirde hem ligde iddiasını kanıtlayacak hem de play-off'a bir adım daha yaklaşacak. Peki bu zorlu mücadelede ekibimizi etkili ve yetkililer protokolden yada tribünden destekleyecek mi?

Lige ekonomik şartlar ve bırakılan bir sürü borçlardan dolayı sıkıntılı başlayan Boluspor, başkan Savaş Abak ve yönetimi ile ayakta durmaya çalışıyor. Komşu Düzcespor bile 2. ligde olmasına rağmen Kayyım heyetleri ile yönetilirken, 58 yıllık koca çınarımızı, atalarımızın emanetini, ilimizde İzzet Baysal ve vakfı ile birlikte övündüğümüz gurur duyduğumuz  Boluspor'u dilinden düşürmeyen ancak desteğe gelince yok olan kimler bu hafta tribünde olacak merak ediyoruz. 

Evet Boluspor önemli bir maça çıkacak. İşte zor günde, işte dar günde ben Bolusporluyum, ben Boluluyum diyen, Savaş Abak ve ekibine, kırmızı beyaz sevdamıza, ilimizin bu büyük simgesine sahip çıkacağız diyen kimler olacak?    

Ha bu arada! Seçimler yakın! Bu fırsatı kaçırmayın 

1 yorum yapılmış

  • Isot 30 Kasım 2023 • 00:01

    Biler fiyatlarını makul ve mantıklı tutarlarsa stad Bodrum macinda ki gibi dolar ve tam destekle takim gaza gelir maci alır

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.