Keyifler yerinde

17/12/2011
17
ARA
2011

Boluspor, Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla devam etti.

 

Boluspor, Bank Asya 1. Lig’de ilk devrenin son maçı olan Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Kırmızı Beyazlılar 26 kişi ile antrenman yaparken, futbolcuların ise neşeli oldukları gözden kaçmadı.

 

Antrenmana düz koşu ile başlayan Kırmızı beyazlılar açma- germe hareketlerinin ardından tam saha çift kale maç yaptılar. Kalede Atacan, defansta Sefa, Orhan, Gençer, Fatih orta sahada  Emrah, Vedat Onur Bektaş, Alp, ileride ise Veysel ve Cafercan 11 ile yeşil takım sahaya çıkarken, karşı kaleyi koruyan turuncu takım ise kalede Eser, defansta Hakan, Veli, Tunahan, Erkam ortasahada Ferhat, Erman, Emre, Onur Türk ileride ise Koffi ve Caner 11’i ile sahaya çıktı. Mücadele gücü yüksek bir tempoda geçen çift kalede gol olmazken, Turuncu takımda Caner’in son dakikada kullandığı penaltı atışında ise kaleci Atacan gole izin vermedi.

 

Yapılan çift kalenin ardından Boluspor kanat çalışması ile antrenmanı noktalarken, antrenman sonrası ise Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı futbolculara tatlı ikram etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.