"KENETLENDİK TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE GÖZTEPE'Yİ YENECEĞİZ"

27/05/2017
27
MAY
2017

TFF 1. Ligin Play-Off yarı final ikinci maçında sahasında 2-0'ın rövanşında Göztepe'yi konuk edecek olan Boluspor'da başkan Necip Çarıkcı zolru maç öncesi açıklamalarda bulundu. Neredeyse yönetimin tam kadro katıldığı basın toplantısında, Bolu spor basını da açıklama da eksiksiz yer aldı.  

Başkan Çarıkçı şunları söyledi;

"RAKİBİMİZE GÖRE DAHA GÜÇLÜYÜZ"

"27 Mayıs 2017 tarihinde Boluspor’da göreve geldik. Geldiğimizdeki planımız üç yıllık bir planlamaydı. 7 yıldan beri başarı gelmeyen bir kulüp. Hedefi de böyle belirlemişti. Şu anda takımımız geçen hafta Manisaspor’u mağlup ederek play-off’lara kaldı. Büyük umutlarla gittiğimiz Göztepe maçında iyi oynamamıza rağmen biraz şanssızlık, biraz seyirci baskısı ile maçı kaybettik. Göztepe ile bu sene üç maç oynadık. Özellikle ilk oynadığımız maçtaki takımımızın gücü kuvveti Bolu’daki oynadığımız maçta itibaren, iki takımı mukayese ettiğimizde Boluspor takımının çok daha kuvvetli olduğunu herkes bilmektedir"  

"BOLUSPOR O MAÇLARI UNUTMADI"

İlk maçtaki 2-0 bizi üzmüştür. Ama en başta yönetim kurulumuzun, teknik heyetin ve futbolcu kardeşlerimizin hırsı isteği hakikaten şu anda tavan yapmış durumda. Bir iki sakat futbolcumuz var ama onlar dahi şu anda doktora gitmek istemiyorlar ve Pazartesi akşamı oynanacak karşılaşmada oynamak istiyorlar. Şu anda bu inancı kendilerinde gördüm. Teknik heyetle görüştüm ve Fuat hocamıza gerekli desteği verdim. Boluspor 2004-2005 sezonunda Denizli’ye gittik o maçta 85.dakikada 2-1 mağlupken maçı 3-2 almayı bildik. 2007-2008 sezonunda da İstanbul’da Ali Sami Yen Stadında Sakaryaspor’la oynadığımız maçta 2-0 mağlupken penaltılarla takımımız finale çıktı.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE GÖZTEPE'Yİ YENECEĞİZ"

Burada dimdik ayaktayız. Tek istediğimiz şey herkesin bu maça gelmesi. Bu maçı taraftarımız çok büyük destek verirse maçı kazanmamak mümkün değil. Pazartesi günü hep beraber stadı doldurursak bu takım Göztepe’yi mağlup edecek kuvvette. İnancımız tam, takımın inancı tam, teknik heyetin inancı tam, şansımızda yaver giderse inşallah kazanacağız.

"ANCO OYNAMAK İSTİYOR. ANDRE SAKAT OYNAMAK İSTİYOR"

 İlk maçta pozisyonlara girdik ama Yılmaz Hoca talihsiz bir açıklama yapmış. Hiçbir şey bitmedi. Bu 21:30’da başlayacak 23:15’te maç bitecek ve inşallah mutlu olan taraf biz olacağız. Fizyoterapist ile görüştük ve Anco Jansen oynamak istediğini söylemiş. Bugün idmana çıkacak. Andre Santos’un ufak bir sakatlığı var oda doktora gitmek istemiyor ve tamamen kendisini pazartesi akşamı oynanacak maça verecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.