Kenan ve Omar Sakaryaspor maçında oynayabilecekler mi?

24/01/2012
24
OCA
2012

Boluspor'da yeni transferlerden Omar Wade ile Kenan Özer takımla birlikte çalışmalarını sürdürürlerken, iki oyuncununda durumları bir kaç gün içinde belli olacağı belirtildi.

"Omar 18'de yer alabilir"

Kırmzı beyazlı ekibe devre arası kampında katıldıktan sonra sadece Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında görev alabilen Omar, Güngörenspor ve Giresunspor maçlarında riske edilmemişti. Bu oyuncunun durumunun iyi olduğu Sakaryaspor maçında 18 kişilik kadroda yer alabileceği ifade edildi. 

"Kenan hazır"

Takıma dün katılarak bugün ilk idmanına çıkan Kenan Özer'in ise eski takımı Antalyaspor'dan hazır geldiği Sakaryaspor maçında forma büyük bir aksilik olmazsa forma giyebileceği ifade edildi. Cuma gününe kadar Bolu'da çalışacak olan ekibimizde iki oyuncunun son durumuna göre teknik heyet son kararını verecek. 


Erman hastanelik oldu

Boluspor'un tecrübeli futbolcusu Erman Ergin, ağır gribal enfeksiyon geçirince hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli futbolcunun özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. 

Genç futbolculardan sağ kanat oyuncusu Onur Türk'de geçirdiği rahatsızlık sonrası tesislerde dinlenirken, bu futbolcuda idmanda yer alamadı. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.