Kenan ve Ferhat ne görüldüler, ne de duyuldular

19/02/2012
19
ŞUB
2012

Adanaspor karşısında gole en yakın oyuncularımız sahada yoktu. İlk yarıda Omar Wade değil şut atmak topla bile oynayamazken, ikinci yarıda yerine giren Aydın Çetin’de rezil oyunu ile taraftarı çileden çıkardı.
 
Adanaspor deplasmanında oynanan kötü futbolla beraberliği zor kurtaran Boluspor'un golcüleri sahada yoktu. Maçın hemen başında Caner'in kaçırdığı pozisyon dışında pozisyon üretemeyen ve ileri uçta etkili olamayan kırmızı beyazlı ekibimizi ileriye taşıyacak olan isimlerin formsuz ve isteksiz görüntüsü maç sonunda oluşan skora şükrettirdi.
 
Oyuna ilk onbirde başlayan ve Boluspor'un gole en yakın isimleri olan Ferhat, Kenan, Caner ve Omar sahada sadece dolaşırken, oyuna sonradan dahil olan Aydın'da sahada manken misali gezindi.
 

FERHAT ÇILDIRTTI

 

Takımın gol silahı Ferhat'ın maç boyunca etkisiz oyunu ve aldığı topları kaptırması sonrası maçı izleyenler çileden çıktı. İleri uçta bir türlü etkili olamayan ekibimizde Ferhat'ın topu ileri taşımak yerine aldığı topları da kaptırması izleyenleri çileden çıkardı.
 

NEREDESİN KENAN!

 

Boluspor'a transfer olduktan sonra taraftarların çok şey beklediği Kenan geçen haftaki tutuk oyununu Adanaspor karşısında da sürdürdü. 90 dakika boyunca sahada kalan Kenan maç boyunca sahada yalnızca dolaştı. Maçın ikinci yarısında neredeyse hiç topla buluşamadı ve aldığı topları da rakibe teslim etti.


www.bolusampiyon.com
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.