Kenan Özer resmen Boluspor'lu

23/01/2012
23
OCA
2012

Boluspor ara transfer döneminin son günlerine doğru bir oyuncu ile daha anlaşarak kadrosunu güçlendirmeye devam etti. Ekibimiz geçtiğimiz günlerde adı Boluspor kamuoyunda yer alan Kenan Özer ile resmen anlaştı. 6 aylığına Boluspor'a evet diyen Kenan, yöneticilerin ve basın mensuplarının katıldığı törenle resmi imzayı attı. 

 

Çarıkcı "Kenan hazır ve istediğimiz bir futbolcu"

İmza töreninde bir konuşma yapan başkan Necip Çarıkcı "Daha önceden çok görüştüğümüz, 2 sene önce alamadığımız Beşiktaş Alt yapısından yetişen, Kenan Özer’le önceki akşam prensipte anlaştık. Bugünde kendisi Bolu’ya geldi. İstediğim futbolcuydu. Kenan Antalyaspor’da bugün saat 11’de idmana çıkan, hazır ve bizim ihtiyacımız olan mevkide, bize faydalı olabilecek bir oyuncu. Hedefimiz belli. Kenan da bu hedef doğrultusunda Bolu’ya geldi. Kendisine çok güveniyoruz. Boluspor’u tanıyor ve biliyor. Antalyaspor’da yedek olsa da, bazı zamanlarda şans buldu. Devamlı oynamak istediği içinde Boluspor’u tercih etti. Bu anlamda bize güç katacak. Kendisiyle 6 aylık mukavele yaptık. İnşallah Kenan bizden, bizde kendisinden memnun kalırsak mukavelemizi yenileriz. Transfer, Bolumuza ve Boluspor camiasına hayırlı olsun" dedi  

 
Kenan Özer "Başkanımızın ilgisi beni mest etti"

 

 

 

Boluspor'un yenitransferi Kenan Özer ise "Ben buraya şampiyonluk sevinci yaşamak için geldim. Boluspor’un süper lige çıkacağına inanıyorum. İnşallah benimde bu yolda katkım olursa, çok mutlu olurum. Boluspor için elimden geleni yapacağım. Antalyaspor’dan ayrılma kararı aldıktan sonra bir çok kulüp aradı ama, Necip başkanımın benimle bu kadar ilgilenmesi beni gerçekten mest etti.Boluspor’a gelmemde çok payı var. Kendisine teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla bu hafta oynayacağımız Sakaryaspor maçıyla başlayıp, süper lig hedefi doğrultusunda Boluspor için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.