Kebano oldu oldu, olmadı Portekiz'li

08/01/2012
08
OCA
2012

Boluspor'da geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ancak Paris Saint Germain'in yeni hocası Carlo Ancelotti'nin Katar'a kampa götürerek, ikinci yarıda kadroda düşündüğü Fransız orta saha oyuncusu Kebano Neeskens'de Boluspor yeniden umutlandı. Tecrübeli teknik adam Kebano için kiralık gönderin talimatı ile Boluspor bu oyuncuyu yeniden gündemine aldı. 

 
FC Paris Saint Germain takımında oynayan 10 numara Kebano Neeskens’in menajeriyle yapılan son görüşmenin olumlu geçtiği ve transferin son aşamaya geldiği öğrenildi. Neeskens'i isteyen 6 takımın içinden en şanslı olanın Boluspor olduğu ve özellikle menajerinin genç orta saha oyuncusunu Boluspor’a getirmek için uğraş verdiği belirtildi.
 

"Kebano transferi salı günü belli olur"

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’da Kebano Neeskens ile ilgili sorulara, “Kebano Neeskens'in transferi için var gücümüzle çabalıyoruz. Çok yetenekli bir oyuncu. Boluspor’a ikinci yarıda Kebano Neeskens ile gücüne güç katacaktır. İnşallah Salı gününe kadar bu işi bitirmek istiyoruz.” diye konuştu. 

 

Olmazsa Portekiz'li


Başkan Çarıkcı Kebano'nun transferi %50 durumda. Ancak şu an Portekiz'de Ali hoca o bölge için bir oyuncu daha izliyor. Kendisi Portekiz'li oyuncuyu alalım derse doğrudan bu oyuncuya yöneliriz. Ali Beykoz'dan gelecek habere göre iki oyuncudan birisini kadromuza katarak transferi sonlandırmak istiyoruz.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.