KAYSERİSPOR TRANSFERDE ADETA COŞTU

12/01/2015
12
OCA
2015

Kayserispor ara transferde, bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor'da oynayan Barış Özbek'in de aralarında bulunduğu 4 oyuncuyu renklerine kattı.

 

 

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, kaleci olarak Adana Demirspor'dan Serdar Kulbilge’den sonra Eskişehirspor'dan genç Kayacan’ı aldıklarını, orta sahaya da Erciyessporlu Cem Can’dan sonra Barış Özbek’i takviye ettiklerini belirtti.

4 oyuncunun da Antalya kampına katıldığını belirten Süleyman Hurma, "Noksanlarımızı gidererek PTT 1. Lig'de güçlü bir kadro ile yolumuza devam ederek, sezon sonunda Süper Lig'e yeniden dönmeyi amaçlıyoruz. Gerek ben, gerek teknik kadromuz gerekse oyuncularımız Kayseri halkına verdiğimiz sözü tutup, bu takımı yeniden Süper Lig'e taşıma konusunda kararlıyız" dedi. 

Hurma, yarın saat 17.00’de Antalya Belek kampında konakladıkları Gloria Golf Olimpiyat tesislerinde Kazak ekibi Shakhter Karagandy ile devre arasının ilk hazırlık maçını oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan da, Özbek'in kaliteli futbolcu olduğunu belirterek, transferin hem kulübe hem de futbolcuya hayırlı olmasını temenni etti.

Gurbetçi futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Pehlivan, Özbek'in takımın Antalya kampına bugün katılmasını beklediklerini söyledi.

Galatasaray'da 2007-2011 sezonları arasında forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Özbek, daha sonra Trabzonspor'a transfer olmuştu. Özbek, son olarak Almanya 2. Lig ekiplerinden Union Berlin'de forma giydi.

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.