KASONGO'NUN ÜÇLÜSÜ SAKARYASPOR'U KARIŞTIRDI

10/10/2022
10
EKİ
2022

Bodrumspor karşısında 5-0’lık sonuçla ağır bir yenilgi alan Sakaryaspor’da yabancı futbolcular deplasmanda tribününde bulunan Sakaryaspor taraftarlarının yanına giderek özür diledi. Taraftarların isteği üzerine Kasongo'nun 3'lü çektirmesine ise Başkan Genç tepki gösterdi.

Bodrumspor karşısında 5-0’lık sonuçla ağır bir yenilgi alan Sakaryaspor’da yabancı futbolcular deplasmanda tribününde bulunan Sakaryaspor taraftarlarının yanına giderek özür diledi.

Bodrumspor karşısında 5-0’lık sonuçla ağır bir yenilgi alan Sakaryaspor’da yabancı futbolcular Donkor ,Roshi, Nalepa ve Kasongo deplasmanda tribününde bulunan Sakaryaspor taraftarlarının yanına giderek özür diledi. Karşılaşma boyunca en çok mücadele eden oyuncunun Kasongo olduğunu söyleyen taraftarlar golcü futbolcuyu alkışlayarak 3’lü çekmesini istedi.

GENÇ TEPKİ GÖSTERDİ

Karşılaşmayı kötü futbol sonrası ağır yenilgiyle kapatan temsilcimizde tribünlerin Kongolu golcüye 3’lü çektirmesine  başkan Cumhur Genç tepki gösterdi. 5-0’lık skorun ağır olduğunu ve kötü futbol ile skor sonrası 3’lü ve oyuncuların alkışlamasına karşı çıktı. Taraftarların yanına giden Başkan Genç ''5 gol yedik farkında değil misiniz neden 3'lü. Ne için 3'lü çektiriyorsunuz fark yemişiz'' dedi. Tribünde bazı yeşil siyahlı taraftarlar ise kulüp başkanı Genç’e tepki göstererek Kasongo’nun alkışlanmasını normal olduğunu dile getirdiler

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.