KASAYA SICAK PARA GİRECEKTİ AMA!

30/11/2022
30
KAS
2022

Boluspor bir taraftan zirve yarışını sürdürürken diğer taraftan dağ gibi büyüyen ekonomik sorunlarla baş etmeye devam ediyor. Eli cebinden çıkmayan kırmızı beyazlı idareciler son olarak kapıya kadar gelen 3 milyon 200 bin TL'den de oldular.

Hem geçtiğimiz dönemlerden kalan borçlar, hem TFF'den sürpriz bir şekilde gelen eski oyuncuların alacakları birbirini kovalarken, ekibimize son olarak Spor Toto ve ligin yeni isim sponsorundan gelen toplam 3 milyon 200 bin lira kasaya girmeden temliklere gitti. 1. ligin yeni isim sponsorluğu için kulüp başına düşen 2 milyon 500 bin TL'nin 1 buçuk milyonu kulüplere dağıtılırken, Boluspor bu parayı kasasına koyamadı. Gelen ücret doğrudan temliklere giderken, ekibimize ikinci darbe Spor Toto'dan gelecek paradan geldi. Buradan gelecek parada yine temliklere takılınca kırmızı beyazlı ekip ikinci defa hüsran yaşadı.

GELİR SIFIR VAR ELDE SIFIR, GİDER SU GİBİ

Hem Gölcük gelirleri, hem iddia gelirleri, hem de TFF ve yayın gelirlerinden tamamen mahrum kalan Boluspor da yönetim kurulu maç başları, pirimler, maaşlar, masraflar, deplasmanlar  gibi bin bir çeşit giderler için çare aramaya devam ediyor.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.