Karşıyaka'ya bileniyoruz ama!..

08/12/2011
08
ARA
2011

Pazar günü sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek olan Boluspor, perşembe sabahı yaptığı çalışmayla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Hakan ve Koffi takımdan ayrı düz koşu yaparlarken, bu çalışmada yer alan Muhammet Sercan Türkeri antrenmanı yarıda bıraktı. Ekibimizde sakatlıkları bulunan Erkam Reşmen ve Ferhat Kiraz ise antrenmana katılmadı.

 

Hakan ve Koffi düz koşu yaptı

 

Hafta başından buyana Pazar günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da, sakatlar teknik heyeti düşündürüyor. Haftanın ilk çalışmasına katılan ve önceki gün alt adalesindeki ağrıları nedeniyle antrenmana katılmayan Hakan Arslan dün takımdan ayrı düz koşu yaparken, önceki gün girdiği ikili mücadele sonrası arka adelesinden sakatlanan Koffi takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 

Arslan'dan uyarılar

 

Çalışmaya düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2’i oynadı. Antrenman’ın ana bölümünde ise kırmızı-beyazlılar teknik direktör cihat Arslan nezaretinde pas çalışmasına dayalı taktiksel çalışma yaptı. Yapılan taktiksel çalışmada teknik direktör Cihat Arslan oyuncularına “Bu hataları geçtiğimiz hafta Denizlispor maçında yaptık. Bu hataları bir daha yapmanızı istemiyorum. Denizlispor maçındaki gibi Emre Toraman gelip sağ kanattaki yada sol kanattaki rakibin atağına pres yapmayacak. Sizden istediğim sadece boş gördüğünüz arkadaşınıza top atın. Sıkıştığınız da geri dönerek oyunu rahatlatın, rakibin üzerine gitmenize gerek yok.  Bunu yaptığımız zaman sizinde top kaybı da yapma riskinizde az olur. Aynı hataları bir daha istemiyorum” dedi. Taktik çalışmasında oyuncularını bir bir uyaran teknik direktör Cihat Arslan, taktiksel çalışmanın ardından yarım saha çift kale maç yaptırarak taktiksel çalışmanın uygulamasını yaptırdı. Boluspor antrenmanın son bölümünde yaptığı uygulamalı çift kale maçta oyuncuların istekli ve hırslı oldukları gözlemdi. Antrenman soğuma hareketleriyle sona erdi.

 

Boluspor, Cuma günü öğlen yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.