KONGRE KARARI ALAN YÖNETİME DESTEK OLDULAR

25/05/2023
25
MAY
2023

Boluspor'da başkan Savaş Abak'ın aldığı kongre kararı sonrası yönetime destek olmak için bir grup taraftar Boluspor tesisleri önünde bir araya geldiler. İşini gücünü bırakıp kırmızı beyazlı arma için yönetime destek olan Boluspor sevdalıları "Gün bugün ise, yönetimin ve başkan Savaş Abak'ın yanındayız" mesajını verdiler.

Boluspor sezon boyunca ödediği borçların yanı sıra son haftalara kadar play-Of'u kovalarken, ekonomik kriz en sonunda ortaya çıktı. Başkan Savaş Abak ve ekibi milyon milyon borçları ödemeye çalışsalarda verilmeyen destek tutulmayan sözler en sonunda yönetimi de çileden çıkarttı. Durum böyle iken şok bir karar ile kongre kararı alan Boluspor yönetimine destek olmak için bir grup taraftar geçtiğimiz akşam tesislerde buluştu.

SEÇİMDEN SONRA BAŞKAN ABAK İLE GÖRÜŞECEKLER

Bolu sevdalısı Mahmut Alan'ın da yer aldığı grup  "Gün bugün ise, yönetimin ve başkan Savaş Abak'ın yanındayız" dediler. tesislerde toplanan Bolu ve Boluspor sevdalıları seçimden sonra yeniden bir araya gelerek bizzat başkan Savaş Abak'ı ziyaret edeceklerini ve destek vereceklerini belirttiler. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.