KARPARS ÇARŞAMBA GÜNÜ AYRI, CUMARTESİ GÜNÜ AYRI YENİYOR

27/04/2024
27
NİS
2024

Erkekler bölgesel basketbol liginde ilimizi temsil eden Karpars, 4 günde evinde konuk ettiği iki rakibini de yenerek, grubunu lider bitirmeyi başardı. Ekibin başkanı İş insanı Emrah Yaman yaptığı açıklamada "Boluluların yıllardır beklediği basketbol sevdası ateşini biz yakacağız" dedi.

Hafta içinde Uzman Akademi İstanbul Vardar'ı 88-48 gibi farklı bir sonuçla yenmeyi başaran Karpars, 2 gün sonra yine evinde Çankaya Üniversitesini 83-56 ile geçerek TB2L yolunda önemli bir galibiyet daha aldı ve grubunu lider bitirmeyi başardı. 

Karpalas Otel'in liderliğinde kurulduğu ik sezonunda önemli bir süreç geçiren Karpars, bir üst lige çıkmak için play-of maçlarını beklemeye başladı. Bu süreci değerlendiren Karpars kulübü başkanı ve iş insanı Emrah Yaman EBBL Grubunu lider olarak tamamladıklarını ve TB2L yolunda emin adımlarla yürüdüklerini ifade etti. 

BAŞKEN EMRAH YAMAN "BOLULULARIN BASKETBOL SEVDASI ATEŞİNİ BİZ YAKACAĞIZ"

Başkan Yaman "Bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Toplam da 8 maç da 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak gruptan lider olarak çıkmayı başardık. Şampiyonluk ve TB2L’ye yükseliş yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Çapraz gruptan 2 takımla toplam 4 maçımız kaldı. Onları da kazanarak 6’lı eleme maçlarına gideceğiz. Eleme maçlarında da başarılı olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Boluluların yıllardır beklediği basketbol sevdası ateşini biz yakacağız. Başta koçumuz ve teknik ekibimize, oyuncularımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.