KARPARS BASKETBOL EVİNDE TUR PEŞİNDE!

25/05/2024
25
MAY
2024

Erkekler Bölgesel Basketbol liginde grubunu lider bitiren Karpars Basketbol takımı play-of ilk maçında Zonguldak ekibini elemeyi başararak ikinci tur eşleşmesinde İstanbul temsilcisi Ünsped ile rövanş maçında karşılaşacak.

Erkekler bölgesel basketbol liginde ilimizi temsil eden Karpalas otelin önderliğinde kurulan Karpars Basketbol salona önemli bir heyecan kattı. İlk kez katıldığı ligde grup maçlarını başarı ile tamamlayan ve grubunu lider olarak tamamlayan ekibimiz play-of ilk turunda Zonguldak Ekibi Çelikelliler'i iki maç sonunda eleyerek bir üst tura kalmıştı. İkinci tur karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Ünsped ile geçtiğimiz hafta İstanbul'da oynanan ilk maçta ev sahibi ekip mücadeleyi 69-64 kazandı. Rakibine 5 sayı farkla deplasmanda mağlup olan Karpars, pazar günü evinde konuk edeceği Ünsped'i en az 6 sayı farkla yenerek turu geçmeyi hedefliyor. 

SPOR14'DEN CANLI YAYINLANACAK OLAN MAÇ, ÜCRETSİZ

26 Mayıs pazar günü oynananacak olan mücadele 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda saat 15.00'de başlayacak. Mücadele yine Spor14 Facebook ve Spor14 Youtube kanallarından aynı anda naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı tribünden izlemek isteyen sporseverlerin bu zorlu maçı ücretsiz olarak izleyebileceği belirtildi.      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.