KARAFIRTINALAR "MÜCADELEMİZE İYİ OYUNUMUZUDA KATTIK"

09/09/2022
09
EYL
2022

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında ağırladığı Göztepe'yi penaltı golüyle 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, oynanan futbolun kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyeti Boluspor'a getiren oyuncularını kutlarken, karşılaşmanın 90 dakikası boyunca kendilerine destek olan taraftarlarına da teşekkür etti.

Maçtan öncede bu ligin mücadeleci bir organizasyon olduğunu söylediğini aktaran Karafırtınalar, "Biz de bu mücadeleyi yapan takımlardan bir tanesiyiz. Ama bugün mücadelenin yanına oyunu da kattığımızı düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elimize aldık diyebilirim. Zaman zaman rakibe topu verdik ama bu da bizim istediğimiz bir şeydi. O geniş alanları oluşturduk. Maça başlarken süratli oyuncuları tercih ettik. Baştan bu geniş alanları bulalım istedik. Neticede top döndü ve pozisyonlar bize geldi." şeklinde konuştu.

Karafırtınalar, "Golün penaltıdan gelmesi de sevindirici. Son maçta içeride, burada 2 tane penaltı kaçırmıştık. Atmak hakikaten yürek ister o dakikada. Landel'i ayrıca kutluyorum. Oynanan oyun bizim adımıza çok sevindirici. Kısa vadede hedeflediğimiz puanı tutturduk diyebilirim. 2 puan ortalamasını tutturduk. İnşallah bu böyle devam eder." ifadelerini kullandı.

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.